Veckans meny

Matsedel v. 9

 

Måndag:

 Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor

Ruccolatoppad fläskfile med stekt potatis och ädelostsås

Tisdag:

Panerad spätta med kall ägg och dillsås,  kokt potatis

Onsdag:

Helstekt kotlettskiva, serveras med potatismos, bakad kål och chilismör

Krämig korvsaute med ris

Torsdag:

Ärtsoppa med fläsk/ Broccolisoppa med knaprigt bacon/ pannkakor, sylt & grädde

Sesampanerad kycklingfile medd potatis och rotfrukter i ugn, curryslaw och skysås

Fredag:

Wallenbergare med mos, ärtor, skirat smör och rårörda lingon

Efterrätt: Mjuk kaka med hallongrädde

 

 

 

 

Veckans pasta 95:-

Räkor i het och krämig chilisås

 

Veckans vegetariska 95:-

Aubergin & mozzarellaburgare med friterade potatismynt och aioli

 

Veckans rätter räknas som A la carte & görs därför efter beställning. Tid 10-15min!

33cl dryck ingår i veckans rätter.