Veckans meny

Matsedel v. 3

 

Måndag:

 Helstekt karré, stekt potatis, skysås & chipotlekräm

Stuvade makaroner & falukorv

 

Tisdag:

Stekt spätta, kokt potatis & remouldsås, ärtor

Kyckling i röd curry & kokosmjölk, serveras med nudlar

 

Onsdag:

Grekiska jumboköttbullar, twistpotatis, skysås & tzatsiki

Pasta med bacon & skinka i krämig paprikasås

 

Torsdag:

Ärtsoppa med fläsk/ Hummersoppa med räkor/  / pannkakor, sylt & grädde

Ost & persiljefylld köttfärslimpa, kokt potatis, gräddsås & lingonsylt

 

 

Fredag:

Bacongratinerad fläskfilé, stekt kulpotatis, pepparsås & grönt

Efterrätt: Tuppkaka

 

 

 

 

Veckans pasta 95:-

Pasta med kyckling & currysås, rucola

 

Veckans vegetariska 95:-

Kikärtspuckar serveras med sallad & haricotvertes, Chipotelkräm

 

Veckans rätter räknas som A la carte & görs därför efter beställning. Tid 10-15min!

33cl dryck ingår i veckans rätter.