Veckans meny

Matsedel v. 47

 

Måndag:

Skinkstek, kokt potatis, gräddsås, äpplemos, chili- & rosmarinsbakad vitkål

Pasta penne med krämig sås på fläskfilé

 

Tisdag:

Stekt panerad spätta, kokt potatis, remouladsås, citron

Biff i röd curry & kokosmjölk, serveras med nudlar

 

Onsdag:

Korvstroganoff serveras med ris

Serbiska järpar, stråpotatis, serveras med hummus & hackad rödlök

 

Torsdag:

Ärtsoppa med lr utan fläsk/ Linssoppa med sval citronyoghurt / pannkakor, sylt & grädde

Dillkött serveras med kokt potatis

 

 

Fredag:

Schnitzel, stekt potatis, rödvinssås & bearnaisesås, gröna ärtor

Efterrätt: Mjuk lingonkaka med kanelgrädde

 

 

 

 

Veckans pasta 95:-

Pasta med räkor i saffran & chili

 

Veckans vegetariska 92:-

Linsgulasch med aioli, serveras med quessadillasbröd

 

Veckans rätter räknas som A la carte & görs därför efter beställning. Tid 10-15min!

33cl dryck ingår i veckans rätter.