Veckans meny

Matsedel v. 39

 

Måndag:

Stuvade makaroner med bräckt falukorv

Gratinerad kotlett (eko svenskt) med ett krämigt Rojo Mojotäcke, ugnspotatis och skysås

 

Tisdag:

Skagengratinerad fiskfilé med potatismos och dillsmör

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Onsdag:

Minilimpa av nötfärs, serveras med persiljesås och kokt potatis

Luffsa (råriven ungspannkaka) med bacon

 

Torsdag:

Ärtsoppa med fläsk/ Grön ärtsoppa med eller utan knaperstekt bacon, pannkakor, sylt & grädde

Flygande Jacob med ris

 

 

Fredag:

Wallenbergare med mos, skirat smör och rårörda lingon

Efterrätt: Kajsas mjuka kaka med hallongrädde

 

 

 

 

Veckans pasta 95:-

Pasta med pesto på rostade Cashewnötter, serveras med fläskfilé

 

Veckans vegetariska 92:-

Pasta med pesto på rostade Cashewnötter, serveras med bladspenat & parmesan

 

Veckans rätter räknas som A la carte & görs därför efter beställning. Tid 10-15min!

33cl dryck ingår i veckans rätter.