Veckans meny

Matsedel v. 38

 

Måndag:

Ost & baconfylld kotlettrad med grönpepparsås & stekt potatis

Lins- & grönsaksgulash med limeaioli & quessadillas

Kålpudding ( så långt lagret räcker)

 

Tisdag:

Panerad fiskfilé med kokt potatis & skagensås

Grönsaksrårakor med blancherade grönsaker & fetaostcreme

 

Onsdag:

Leverstuvning med ris & lingonsylt

Fylld schweizare med stekt kulpotatis & sås på soltorkade tomater

 

Torsdag:

Ärtsoppa med fläsk / Ost & broccolisoppa/ pannkakor, sylt & grädde

Lasagne

 

Fredag:

Skomakarlåda på Kajsas vis (färsbiff, mos, brunsås & bacon)

Efterrätt: Citronkaka med marängtäcke

 

 

 

Veckans rätter räknas som A la carte & görs därför efter beställning. Tid 10-15min!

33cl dryck ingår i veckans rätter.

 

 

 

Veckans pasta 95:-

Pasta med pesto på rostade Cashewnötter, serveras med fläskfilé

 

Veckans vegetariska 92:-

Pasta med pesto på rostade Cashewnötter, serveras med bladspenat & parmesan